Vision

Egyre több tervező törekszik tudatosan is megragadni és formálni azt az összhatást, amelyet a tér amiben élünk, a város mint környezetünk gyakorol ránk. Épületeik, mint Bjarke Ingels munkái nem csak beilleszkednek a természetbe hanem együtt is működnek azzal. A fenntartható fejlődés jegyében készülnek munkáink, melyeknél törekszünk az építőelemek optimális alkalmazására és innovatív előremutató technológiák felhasználására.
 
Az általunk megépített és tervezett munkák az építészeti alkémia jegyében igyekeznek tudatosan alakítani a felületek, színek, formák, terek ránk tett benyomását. A jövőt az élhetőbb épületek felé épzeljük el, amelyek valóban emelik az életminőséget. Álmunk egy olyan világ, ahol Buckminster Fuller geodesic dómjaival közösségi tereket látunk, kerteket és zöldtetőket, önfenntartó városokat, melyek élelmükért és energiájukért is felelősséget vállalnak.
 
Hiszünk abban, hogy a várostervezésbe az egyén szintjén is bele lehet szólni és hogy az épületek az ökoszisztémának nemcsak beilleszkedő részei, hanem formálói is tudnak lenni. A városi környezetnek nem kell a természet rovására terjeszkednie, hanem éppen fordítva, akár sivatagos környezetben is képes megteremteni az élet lehetőségét.